Minnen från sommaren

 Behövde rota fram ett fotografi på mig själv och familjen och som jag ögnade igenom ett tusental foton snubblade jag över dessa fotografier från hösten som helt fallit i glömska.

Även om jag är en sann höstmänniska så börjar jag nog längta till den sköna sommarvärmen då jag tittar på dessa bilder.

Vi såg konstiga svampar

Och än mer svampar

Pyttesmå grodor

Och så klättrade vi på träd

Kände på kallt vatten
Grillade över öppen eld

Vilade på maten

Sprang omkring och busade

Och kanylen hängde fast i armen. Ett orosmoment som jag nu i höst har svårt att bli av med. Jag som under sommaren glatt konstaterade att magen varit bättre än på länge. Jag borde ha låtit det vara osagt… Murphys lag lämnar ingen oberörd! 

3 Replies to “Minnen från sommaren”

  1. Vilka bilder! Den första är helt underbar… vilken skärpa! Älskar dropparna. Men vaddå.. är du inte helt frisk än? Hur mår du? Måste sätta mig och läsa ikapp. Har missat så mycket eftersom jag knappt hunnit blogga själv på ett tag.<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s