Veckans träning

Har inte precis prioriterat träningen under den senaste månaden och därför har det blivit lite som det blivit. Har kört på känsla och egentligen har det känts förbaskat skönt. Jag har tränat då jag haft tid och lust och jag har utgått från hur kroppen mått.

Just nu har det blivit något av en svacka igen. Eller kanske man kan kalla det för återfall. Har hur som helst lämnat en massa prover och väntar få resultaten inom kommande dagar. Väljer därför fortsättningsvis att ligga lågt och inte köra några kvalitetspass. Lunkar på i maklig takt och njuter av att bara få vara.
Lite planering försöker jag mig ändå på, eftersom jag en gång köpte mig det där gymkortet. Än så länge har jag utnyttjat det hela en gång! Det känns lite för bekant det här – sablar och gevär… 
Kommande vecka kommer troligtvis att bjuda på följande:
må: löpning ca. 9 km där tempot gärna får hållas under 5:15
ti: träningspass med Running Finland där Sandra Eriksson är den som håller i trådarna
ons: vila
to: kortare löppass och yoga med Nina
fre: vila
lö: lite kortare löppass i terräng + 
sö: långpass med Running Finland
Och med det nedskrivet vet jag redan nu att jag om en vecka kommer att kunna se tillbaka på en helt annorlunda vecka än planerat… Skulle absolut vilja testa på kettle ball denna vecka. Samtidigt är M upptagen nästan varje kväll och Amanda har gympa på tisdag. Ibland är pusselbitarna rätt så svåra att få att gå ihop!

9 Replies to “Veckans träning”

  1. Kul att Sandra håller ett pass. Hade tänkt springa själv intervaller imorgon, men tror att jag hänger på Running Finlands träningar istället! Så då ses vi ju redan före torsdag 🙂

  2. Ibland känns det nästan som att när man väl gör ett schema, så faller det! Men ambitionen är också god, och får du bara till hälften av de där passen blir det ju en riktigt bra vecka! Mycket kvalitet och fin löpning!

  3. Tyvärr är Sandra kanske förhindrad att komma och hålla pass. Och jag själv verkar få problem med tidtabellen (Amanda har gympa osv). Så troligtvis hinner jag inte till stan i tid 😦

  4. Äsch då :/ Kanske lite tur för mina ben också, jag borde egentligen bara springa kort och lätt nu inför halvmaran i Amsterdam på söndag, och om jag skulle gå på ett tufft pass känner jag mig själv så bra att jag skulle köra på fullt även om jag inte borde… Får komma med en annan gång istället då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s