Sönder

Kära julgubben
Jag önskar mig en ny mage eftersom den jag har nu är sönder. Helst vill jag ha en som har livstids garanti och till vilken det finns reservdelar vid behov. Helst ska det vara en sort som inte går sönder. Helst ska den alltså vara gjord i stål.
Det spelar egentligen ingen roll hur den ser ut på utsidan. Föredrar en liten, smidig och fast sort i stil med en sportig och snabb racerbil, men funktionen är viktigast. Helst ska det vara en glad sort som är trygg och fungerar utan problem – en volvo-mage vore kanske bäst!

Bild lånad härifrån.

Läkaren ringde mig idag. Den elake bakterien vägrar ge vika. Imorgon kommer jag få nya direktiv om vad som ska hända näst – läkaren behövde konsultera en infektionsläkare som forskade i just den här bakterien.

Jag hoppas de kommer på en lösning fort nu! Behöver väl knappast säga att jag är trött på situationen.

Dagens träning fick utebli. Hade helt enkelt inte energi att vare sig springa eller gå på gym idag. De där nyheterna sög musten av mig – även om jag visste svaret innan läkaren ringde mig. 

8 Replies to “Sönder”

  1. Åh söta du, vad jag önskar att du kunde få en sån stålmage till jul. Men skönt att läkarna inser allvaret och ser till att du får göra tester o uppföljningar som behövs. Hoppas hoppas att det klarnar med problemen.

  2. Vad tråkigt att läsa! Hoppas det skulle börja ge med sig snart! Du är förövrigt en stor inspirationskälla för mig när det kommer till träna och springa (fast jag joggar väl nog mest :)),och din blogg är så rolig att följa med! Att du orkar fundera ens på träning och sånt fast du dras med en elak bobba – det är strongt det! Håller tummar och tår att du snart blir frisk!

  3. Det tåras i ögonen på mig. Jag känner så mycket med dig. Hoppas innerligt att de kommer att bli bättre fort <3Angående appen jag använder som heter den fotoRus. helt gratis är den :PHa en fin kväll!kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s