En tjugoa

Vi var tio glada löpare som samlades ute vid marinan på Drumsö för att springa tillsammans. Visst hade man kunnat ta sovmorgon, men samtliga löpare var idag både glada och nöjda över att ha gett sig ut! 
Själv körde jag på känsla och eftersom kroppen kändes pigg efter 10km valde jag att ge mig ut på en ytterligare runda. Tjugo kilometer senare kan jag konstatera att kroppen känns hel och fin. Pulsen låg i snitt på blyga 140 slag/minut och farten var precis lagom. Det här var definitivt ett pass som gav hundra gånger mer än vad det tog!

Nu ska jag sätta mig i bilen med familjen för att åka iväg på spa… och datorn… den lämnar jag hemma! 
Hela gänget samlat – härligt med nya ansikten! Många av oss planerar springa Stockholm Marathon 2013! Perfekt med gemensamma mål!
Då maratonmamman säger hoppa – då hoppar man!

Anna ska om inom tre veckor springa en halvmara och ett marathon och jobbar som en galning – måste medge att jag nog är lite avis… på springandet då alltså… 🙂

Det blev mycket prat om skor och löpkläder inför kommande lite kyligare period och det är minsann ett diskussionsämne man inte kan fundera sig mätt på!

22 Replies to “En tjugoa”

  1. Roliga bilder! Och najs med spa! För mig blev det också simning på eftermiddagen, men betydligt mindre flashigt utan i stället Backasgatans simhall med miljoner andra… kram, hej!

  2. Åh vad roligt ni ser ut att ha haft det!! Nästa gång måste jag komma med. Skulle annars komma på intervaller ikväll men är lite öm i kroppen från gårdagens downhill ännu. Nästa söndag kanske? 🙂 Härliga bilder Michaela!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s