Strandmarathon och oväder

Även om jag inte själv kunde springa idag, hade jag fjärilar i magen redan då jag vaknade!
Regn, rusk och blåst – kanske inte det bästa löpvädret
Även om jag inte kunde springa själv idag, kunde jag njuta av känslan av att springa. Det är något alldeles speciellt timmen innan start. En blandning av nervositet, stress och förberedelser. Och så då man står på startlinjen och adrenalinet tar över handen glömmer man allt som inte är väsentligt just då för stunden.
Mötte upp Marathonmamman och Amanda ungefär en halv timme innan start. Medan de letade sig till starten gick jag tillsammans med min mamma ut längs rutten för att heja fram löparna. Sanna (på bilden nedan längst till vänster) sprang idag sin första halvmara och sprang i mål på en fantastisk tid – trots busvädret! Eftersom hon lånat min Garmin kunde jag utvärdera hennes prestation i historiken och kunde lugnt konstatera att hon hållit ett jämnt tempo på från start till mål! 
Fantastiskt starka kvinnor! Sanna, Amanda och Anna sprang alla i mål med grymma tider!

Då jag stod där kände jag att jag kunde ha sprungit själv. Även om jag för några dagar sedan låg däckad har jag i nuläget energi så jag kunde dela med mig till andra!

Erkänner: Medan löparna sprang i regnet, tog jag och mamma en avstickare in till ett café och drack varmt té! Njöt av värmen – njöt av lugnet!

10 Replies to “Strandmarathon och oväder”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s