Höstfavoriter från Röhnisch

Kyligare väder innebär att det så småningom börjar bli dags att uppdatera garderoben! Jublar då jag kikar runt bland Röhnisch höstnyheter. För några månader sedan hade jag möjlighet att känna och klämma på alla dessa underbara plagg då Röhnisch hade ordnat pressfrukost i Helsingfors och måste erkänna att jag gillade vad jag såg!
Här kommer ett litet urval av mina favoriter. Gillar de pastelliga färgerna som går mot lila, mint och isblått. Västen är ursnygg och tightsen med borstad insida kommer att värma låren och rumpan under kalla höstrundor! 
Höstfavoriter från Röhnisch – senare i veckan ska jag försöka hinna förbi deras flagship store i Stockholm för att spana in alla nyheter. Hur härlig är inte blusen till vänster med vidd? Love it!
Gillar tights som har det där lilla extra! 
Röhnisch har också tagit fram en nya kollektion som de kallar Seamless. Kläderna har som namnet säger inga sömmar! Fantastiskt fiffigt! Avskyr sömmar som skaver! 

9 Replies to “Höstfavoriter från Röhnisch”

  1. När bytte du headerbild? Nyss eller längesen… Har jag missat det? Hihi! Cool i alla fall. Påminner mig dessutom att jag bör köra ett backpass den här veckan! :-ODe där tightsen blir man nästan lite hypnotiserad av…. Eller? ;-))Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s