Sport BH – ny favorit!

Som jag letat och provat…
Efter två stycke hungriga barn som jag gött upp ett tiotals kilogram är det inte mycket kött kvar på de här bröstbitarna, men likväl behöver de lite stöd så att de inte snart rullar ner till knävecken.
Jag gillar att sport BH:n stöder utan att kännas som ett skruvstäd och utan att hela ryggpartiet hänger ut längs sömmarna. Det är viktigt för mig att den inte trycker ner vid axlarna – ibland har jag kunnat uppleva grym värk i axlarna efter att ha sprungit långt med fel BH. 
Då jag gick runt på Lindex sprang jag på den här BH:N från Swegmark. Helt basic, helt plain – lite som vaniljglass. Men precis som vaniljglass så levererar den! Den fungerar. Ingen sensation, men den håller vad den lovar. Den fungerar kanske inte för dig som har E-kupa, men för mig fungerar den bra. Det förmånliga priset är ett stort plus. Gillar det faktum att den inte kostar 70 euro, utan man klarar sig med att lägga ut ynka 22,95 euro.
En helt vanlig sport BH från Swegmark för dig som inte behöver ett skruvstäd.

8 Replies to “Sport BH – ny favorit!”

  1. Jag har alltid använt Swegmark! Fick en till födelsedag för 7 år sedan och blev fastnade med en gång. Har provat andra, men de lyckas liksom inte riktigt hela vägen. 🙂

  2. Intressant, har aldrig prövat men 22,95 lockar lite mer än alla 60€ som finns i sport butiken. Jag har själv flera champions BH:n som jag verkligen gillat och de kostar inte heller många guldpengar 😉

  3. Jo kommer ihåg att jag någongång för 6-7 år sedan hade en bh från swegmark, men så föll det i glömska… Men nu då sportbh:na ligger i tvätten så gott som dagligen har mitt intresse väckts igen 🙂 De är kanon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s