Röhnisch – rean fortsätter

Om du är i behov av riktigt sköna löptights ska du passa på just nu! Du får nämligen 50% rabatt på Röhnisch anti-shake tights. De här tightsen är helt klart mina favoriter. Tightsen liknar till viss del kompressions tights. De är gjorda i ett lite stadigare material och då håller in på de rätta ställena (i mitt fall magen). En annan bra sak med tightsen är att de verkligen hålls uppe. De hasar inte ner så att grenen är vid knävecken efter 2 km. De har en ficka bak som rymmer en iPhone.

Klicka här så kommer du direkt till Röhnisch webshop.

Tipset: Om du tvekar mellan storlekar – välj en mindre storlek.

En annan grymt bra webshop som det lönar sig att spana in är Boozt. Här kan man göra riktigt bra fynd!

8 Replies to “Röhnisch – rean fortsätter”

  1. och just ja…det var jag som tog bort kommentaren då den for iväg med min dotters profil 🙂 Det jag alltså ville säga att jag oxå förstod att de tyvärr levererar endast till Sverige och Norge från webshoppen 😦

  2. Nej du har rätt i att de endast levererar till Sverige och Norge i dagsläget. Ska vara mer tydlig nästa gång. Eftersom jag har en stor del svenska läsare glömmer jag bort Finlands aspekten. MEN det som är bra är att man hittar det mesta ur Röhnish sortimentet på Intesport, Stadium, Sokos och Stockmann,

  3. Jeps, tack för tipset, måste kolla Bootz. Man blir bara sååå sjuk när man ser dom rabatterade priserna på de härliga Röhnish-grejerna och sen är besvikelsen stor när man inser att man inte kan knacka hem dom till Finland med dom priserna :(Förresten, en jätte fin blogg du har!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s