Loppis är poppis

Eftersom barnens dagis idag är stängt på grund av utvärdering av läsåret som gått, spenderade jag en halv dag på jobb varefter jag tog kontoret med mig hem. Barnen började tyvärr rätt så snart klättra på väggarna av leda och vi beslöt oss för att åka en sväng till närmsta loppis – ett ställe där vi trivs som fisken i vattnet. Heldag blev alltså halvdag! 
Dagens fynd: Accessoarer och en klänning till sommarens bröllop och skridskor till Amanda.
Ett armband och ett diadem i marint
En klänning i djup gredelint med fina detaljer på framsidan…
… och öppen rygg som gör den lite mer vågad
Amanda hittade ett par skridskor till sig som hon tyckte satt skönt på foten och jag var inte svårövertalad att köpa dem.

8 thoughts on “Loppis är poppis

  1. Alltså fick ni ett par Edea skridskor för 1 euro? Som nya kostar de billigaste typ 150, och då barnen är så lätta slits de egentligen inte alls och kan de användas hur länge som helst! Bara att måla dem (om man vill 🙂

  2. Vilken fin klänning och vilket fynd dedär skridskorna! 🙂 Våra kan man nog tyvärr inte gå på loppis med om man inte vill svettas floder, känna hjärtat pulsera någonstans i halsgropen och försöka få dem att lämna leksakerna ifred. Söka fynd? Glöm det! 😀

  3. Yeps 🙂 Man får ju knappt en chokladstång i butiken för 1 euro 🙂 Så jag är nöjd! De kändes värdefulla (inget plast där inte!) och Amanda sa att de kändes sköna på foten 🙂 Visst hade de små skavanker, men jag har vit färg för läderskor hemma 🙂

  4. Jo ibland är det precis så… men idag gav jag dem en budget på 4 euro var. Amanda använde 1,5 euro till en Barbie-dvd och 1 euro till nya skridskor och Viktor valde åt sig en Cars pussel boll för 2 euro och en blus med bilar för 1,20 euro… Så budgeten höll och de var fullt sysselsatta med att "hitta ngn grej" de gillade och som inte kostade skjortan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: