I liv igen

Började dagen med transportlöpning till jobb. Ville följa samma mönster som jag gjorde innan Stockholm Marathon även om Broloppet i helgen inte är av riktigt samma kaliber. Sagt och gjort lunkade jag iväg på morgonen utan fokus på klockan. Då jag kom fram berättade Garmin att jag haft ett medeltempo på 4:57 min/km vilket kändes som en positiv överraskning eftersom det kändes som att jag skulle ha sprungit långsammare än så!

Direkt efter löpningen kände jag mig trött och tung i huvudet. Rätt så fort efter det hände det: Det började som värk bakom höger öga, stunden senare kunde jag inte längre fokusera på datorskärmen, magen vände sig avig och illamåendet var ett faktum. Magen krampade och mellan toalettbesöken låg jag i fosterställning på soffan med en filt över mig och skakade tänder. Eftersom jag avskräcktes från att åka buss hem med illamåendet krafsandes i halsen bestämde jag mig för att avvakta. Efter en stund av vila lättade det och jag är åter igen back on track.

Det här med motion och jobb är knepigt… De måste tro att jag är tokig. Jag springer till jobb för att sekunden senare vrida mig i smärta samtidigt som jag krampaktigt håller tag om alla kommande lopp… Om jag blir sjuk har jag alltid dåligt samvete. I min värld kan jag inte vara sjuk i veckan om jag någon dag senare ska springa ett lopp! Så jag biter ihop och jobbar fast jag egentligen kanske borde gå hem! Och nej – att lämna ett lopp emellan är inte att tala om! 🙂

Men slutet gott allting gott – nu är jag i liv igen även om jag för en timme trodde att jag led av värsta magsjukan kombinerat med migrän.

En piggelin innan det dundrade till!
Klädd i Nike Free, gula shorts från H&M, en massa kinesiotejp och så snyggblusen från Röhnisch

2 thoughts on “I liv igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: