Överraskning på posten

Eftersom mitt lager av kinesiotejp sjunger på sista versen klickade jag idag hem nytt tejp från VitaTrade. Döm min förvåning då det ringde på dörren på kvällen och säljaren stod där med tejpet. Snabbare leverans har jag inte tidigare stött på. 
Säljaren passade samtidigt på att tipsa mig om en annan produkt han säljer. En laser som läker och sägs vara mer effektiv än ultraljud. Här kan man läsa mer. Både jag och M blev nyfikna men priset på 400 euro avskräcker från spontaninköp.
En annan trevlig överraskning var ett kuvert från SUL innehållande biljetter till EM och ett presentkort till Intersport som tack för att jag deltog i deras utbildning under våren. Från början var det meningen att man skulle få löpskor från Karhu, men av en och annan orsak blev det inget med den saken… Och gladast är väl kanske jag för…
Nu kunde jag ställa in siktet på trailskor från Salomon. Ett presentkort på 75 euro i kombination med en -30% rabattkupong som också gäller redan nedsatta produkter, borde hjälpa mig en bra bit på vägen då jag ställer mig i kassakön med ett ytterligare par löpskor. 
Har siktat in mig på Salomon eftersom de anses vara bra i terräng. I höst har jag som bekant ett maraton och ett ultralopp off-road vilket kräver stabila skor med bra grip. Vilka rekommenderar ni?  
Kunde de här kanske snart få flytta in hos oss! Ett par in – ett annat par ut heter det ju enligt Snorkkis… undrar vilka skor som får ge vika!

17 Replies to “Överraskning på posten”

  1. Men vänta nu… du klickade hem tejp på nätet och så dök en person upp med tejpen? Det kallar jag service. Han kanske hade spanat in dig och bloggen och ville träffa dig live 😉

  2. Sprang nästan alla mina länkar med Speedcross ifjol, och skulle säkert ha köpt ett nytt par om jag inte fått mina La Sportiva-prisskor i Aitoo i lördags 🙂 Fick rejäla skavsår i hålfoten på bägge fötterna i början, men sånt är ju övergående..

  3. Salomon S-lab Sense är de nyaste, de är helt otroliga. Väger next to nothing. Men annars kan jag rekommendera Speedcross, jag köpte dem i vintras och älskade dem. Funkar hela vintern!

  4. Om du gör dig av med ett par i relativt nytt skick är jag kanske intresserad. Ser inte ut att bli överlopps pengar för nya skor och de gamla är så gamla att de nog snart gör mer illa än gott för foten. Var det inte så att du har ungefär 38 i storlek?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s