En fuling

Med fem dagar kvar till nästa lopp valde jag att göra en fuling och posta ett foto från Stockholm Marathon utan att jag betalat ett öre för arbetet! Då jag zoomade såg jag att läpparna var lila och att kläderna satt som slickade längs kroppen! Hoppas på betydligt skönare väder till nästa helg… och den resterande sommaren för den delen!
Insikten om att jag inte klarade mitt mål gjorde mig inte glad!
För att hålla bättre koll på kommande lopp/löpturer bestämde jag mig för att försöka skriv en ny lista åt mig:
16.6 Broloppet (halvmaraton)
30.6 Halvmaraton i skärgården
12.7 Pargas-Nagu-Korpo 56 km
1.9 Nuuksio Trail Marathon + eventuellt midnight run 10 km på kvällen
23.9 Strandmaraton halv-/helmaraton
6.10 Vaarojen maraton 86 km 
Efter att jag börjat min riktiga semester kommer jag att springa ihop 400+ km på en månad. Det kommer att vara en utmaning i sig eftersom jag kommer att tillbringa en stor del av tiden på Kökar där det inte precis finns många vägar och rundor att välja mellan. Men istället ska jag också testa på att springa över öar och simma mellan dem! En gång i varje fall! Kommer att offra mina adidas boston till detta äventyr! 

7 Replies to “En fuling”

  1. Men hur gick det på Sthlm marathon??? Nu har jag ju verkligen att läsa ikapp här!! Och en annan sak, jag råkar befinna mej i Pargas 12.7 .. var går starten på det loppet?

  2. vilka planer!! Vilken halvmara är det 30.6? Jag är väl inte i skick tills dess, men blev nyfiken … Är iallafall anmäld till Midnight Run, kanske man kan försöka jobba upp lite snabbhet tills dess?så inspirerande inlägg du gjort, vilka bilder, vilka bullar, vilka rundor!! Nu vill jag också till landet. välkommen hem igen!

  3. Missade målet med ett par minuter fast jag var så säker på att jag skulle klara det då jag passerat 30 km. Starten går t.ex. i centrum av Pargas. Eller från Lielax 🙂 Men då blir det 12 km extra 🙂 Häng med! vi springer i ca. 6-6:30 fart och stannar och äter på vägen! 🙂

  4. Tack Anna! Kan ändå inte säga att det är skönt att vara hmma. Gillade nog landet lite för mycket 🙂 Den 30.6 springs Paavo Nurmi men troligtvis springer jag en halvmara på egen hand på morgonen för jag har ett bröllop som jag måste hinna till 🙂 Men få se om jag ändå springer Paavo rundan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s