Bästa vätskebältet

Som jag har letat…

Jag trodde att ingen uppfunnit det perfekta vätskebältet men jag hade fel! Problemet var att jag tidigare provat och köpt fel bälte. Det perfekta bältet, d.v.s. Perfektas bälte, ser inte mycket ut för världen kanske… men det fungerar precis som ett bälte ska fungera! Bältet satt som limmat på mina höfter under Stockholm Marathon och åkte varken upp eller ner!

Flaskorna rymmer mer än mina tidigare flaskor (ca. 1,6 dl) och väskan frampå är perfekt för energitabletter och gel. Mer info finns på Perfektas hemsida. Jag köpte mitt bälte på Runners store i Stockholm och det kostade mig 250 kr.

12 Replies to “Bästa vätskebältet”

  1. Tack, vad goe du är :)Detta bälte ska jag kika på, vill ha ett ny. De andra jag har är för dåligt, sitter inte alls bra :/Tack för en superfin och bra blogg!kramar

  2. Så du rekommenderar detta? Jag är i valet och kvalet mellan detta och ett från Nathan tex Speed 2 eller Speed 3R. Har inte bestämt mig. Sätter du bältet i midjan eller liksom på höften?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s