Ett beslut inför maran

Fick precis ”ett erbjudande” som gäller mitt yrkesliv. Måste bestämma mig här och nu vad jag vill göra ”som stor”. Just nu vore det tryggt att hoppa på det, men samtidigt drar mitt hjärta mot det nya och okända.

Vågar jag avvakta, säga ifrån en fantastisk möjlighet för att eventuellt i framtiden kunna hoppa på något riktigt spännande?

Det här kom inte vid rätt tidpunkt…

13 thoughts on “Ett beslut inför maran

  1. Det brukar ju vara som så att allt händer på en gång. GÅ på magkänslan, eller vad hade du gett för råd till någon annan?Lycka till i morgon!

  2. Spännande! Men framför allt hoppas jag att du vet att jag hejar och tänker på dig i morgon! Tippar på sluttid 3h 28 min 45 sek. Kram!

  3. Svårt att ge några råd när man inte vet vad det gäller riktigt. Men säger som Karro; ofta kommer det mycket på en gång. Ketchupeffekten…. Men lyssna inåt och fundera noga innan du bestämmer dig! :-)Kram

  4. Det är väl sällan så att man har bara ett val – och det svåra är att ens välja. Enda råd jag kan ge är att följa magkänslan. Det blir oftast rätt. Du var ju nyss glad och förväntansfull inför nya utmaningar, kanske du skulle ge dem en chans? Det innebär ju inte att det inte kommer nya möjligheter senare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: