Inte bra…

Nerverna ur spel

Magen har uppror och jag tvingar i mig saltig mat. I och med att jag knappt sovit inatt, var det meningen att jag skulle ta det lugnt idag och vila. Det var meningen att jag skulle titta på tv eller försöka sova. Lik förbannat satt jag vid köksbordet, framför jobbdatorn och fixade bort alla måsten. Är inte riktigt klok!

Eftersom jag ser för jävlig ut i ansiktet (blossande rödflammig) väljer jag att lägga upp ett foto från några dagar tillbaka. Outfitten är ändå den samma idag och jo jag har hunnit tvätta den!

Snart börjar resan – jiiihuuu!

One thought on “Inte bra…

  1. Iiih! Jag börja få ordentlig feelis nu faktiskt! Överväger att springa loppet med peruk och hatt! 😉 Få se hur det blir!Vår buss åker imorgon på morgonen så jag önskar dig ett toppenlopp här och nu och hoppas vi ses i någå knutar! :DHa det bäst och krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: