Till salu – Saucony & Shock Absorber

Idag kom äntligen paketet jag längtat efter. Ett par härligt tjusiga Saucony löpskor. Enfaldigt lätta och sköna men ack så små. (Tog ett par i strlk 38,5 men de motsvarar mer strlk 37.) Är så förbaskat besviken att det inte är sant. Finns det möjligtvis någon som är intresserad av att köpa skorna? Kostar 63 euro.


Beställde också en sportbh från Shock Absorber i strlk M. Inte heller den var i rätt strlk för mig. Riktigt otur alltså. Den här passar dig som har 70 A-C. Kostar 54,95 euro i butikerna i Finland, men här via bloggen kostar den endast 26 euro.

Om du är intresserad av någon av dessa produkter – kommentera – på torsdag kväll skickar jag dem nämligen tillbaka till wiggle.

11 Replies to “Till salu – Saucony & Shock Absorber”

  1. Jag skulle jättegärna köpa Saucony-skorna, men de är definitivt för små för mig. Hur är Schock absorbern i storleken? Jag skulle kunna vara intresserad men jag har 70AA (eller möjligtvis 70A) så den kanske blir för stor? Brukar nog ha XS eller S på sportbh:ar. Har du någon Nike (eller H&M) som du kan jämföra med? 🙂

  2. Den är i strlk M men jag upplever den som extremt liten. Jag brukar ha 75C möjligtvis B och den här bh:n var störtomöjlig för mig! Kom knappt in i den… Motsvarar en liten nike S! Har en nike i strlk S som funkar bra – men som sagt – shock absorber är som en korsett 🙂 Såg exakt samma idag på intersport och på prisma och där kostade den 54,95 euro

  3. IFALL Johanna tycker att den inte passar, så kanske den kan passa mig. Kan ställa mig i kö. 🙂 Fast 75 A kan vara närmare min storlek, så det gör inget ifall Johanna tar den.

  4. Men äsch då, det var ju typiskt. Nåja, jag klarar nog mig 🙂 Beställer kanske någon gång när jag lägger in en beställning på annat 🙂

  5. Är skorna Grid Type A? Jag har ett par Grid Type A 4 som jag älskar! Tyvärr ligger de fortfarande inpackade i någon flyttlåda, men jag saknar dem fruktansvärt mycket. Snabba racing flats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s