3 dagar kvar till Stockholm Marathon

Träning med Running Finland och så lite pyssel på det
Åkte iväg till Drumsö för att träffa resten av gänget och prata maraton-förberedelser och samtidigt springa intervaller. 
Efter uppjogget visade Garmin 3,8 km och vi fortsatte genom att springa 8 * 1 min i ca. 4 min tempo. Intervallerna löd: 3:32, 3:34, 3:26 (vi sprang endast i 48 sekunder), 3:33, 3:49, 3:29, 3:50, 3:30. Efter nedjogget visade Mr. Garmin 4,8 km vilket ger en total sträcka på hela 8,6 km. Kan det faktiskt stämma? Känns som att jag sprungit max. 3 km – trevligt sällskap kan göra underverk!

Idag var bl.a. Linda, som för övrigt är vinkännare och bl.a. skriver bloggen Snigeln Haralds Liv och Leverne, med på vår träning. Linda är en tvättäkta skärgårdsbo och hennes blogg hittar ni här. Det är skoj att träffa nya människor och det kära vänner är en fantastisk fördel som man får uppleva tack vare gemensamma löpträningar. Jag menar… hur ofta börjar man snacka med en främlig i löpspåret… eller i gymmet… eller i simhallen… Det blir lite krystat efter att man frågat: går du här ofta eller
Så här speedad blir man efter att man sprungit intervaller
Så över till kvällspyssel
Problemet med vätskebältet inför Stockholm Marathon kvarstår, liksom det faktum att jag inte har några kortbyxor. Jag var tyvärr tvungen att sätta saxen i mina älskade tights från Röhnisch. Jag älskar anti-shake effekten och jag älskar den höga midjan som håller in och spänner på rätt ställen. Byxorna får mig helt enkelt att känna mig lite snyggare! Så sagt och gjort – klippte av benen för att göra om dem till kortbyxor (se bild höst upp). De är riktigt sköna och de fungerar precis som kortbyxor ska göra. Perfekt alltså!
Kändes svårt att klippa i finaste Röhnisch leggingsen… men resultatet blev bra – ett par perfekta kortbyxor!
Inget gick till spillo – av bensluten sydde jag två fickor som jag kan trä på armen, lite som en iPhone-ficka för överarmen. Rymmer t.ex. en telefon, kreditkort, nycklar eller hurra – en liten flaska och några gel!

5 Replies to “3 dagar kvar till Stockholm Marathon”

  1. Hade aldrig sluppit ut på intervaller idag. Väldigt mycket roligare med bra sällskap!! Shit vad smart pyssel!! Och snyggt blev det också 🙂

  2. Hade aldrig sluppit ut på intervaller idag. Väldigt mycket roligare med bra sällskap!! Shit vad smart pyssel!! Och snyggt blev det också 🙂

  3. Kul med fix och vad smart av dig att utnyttja de bra byxorna till att göra dom ännu bättre fast i kort version:) Inponerande fantasi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s