Svettades ymnigt

Efter en natt med extremt lite sömn steg jag upp lite för sent… åt frukost lite för länge… och så cyklade jag lite för fort för att inte komma för sent till morgonens projekt. Resultat: jag svettades som en liten gris. Det bokstavligen rann längs med hårfästet. Små pärlor av svett trängde sig fram på näsan, i pannan… ja ni fattar!
Jag hade heller inga byteskläder med mig – så jag satt där som en riktig snuskig liten filur och skämdes. 
Stora skadan
Då jag trampade iväg slant foten från cykelpedalen och jag skadade min häl. Blodig strumpa och blodiga Nike Freen. Observera att det inte alls ser så farligt ut som det känns 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: