Stella shortsen officiellt invigda

Vi tillbringade hela dagen på Borgbacken men i ärlighetens namn kan jag inte säga att det var den angenämaste utfärden någonsin. 
Here we go…
Strax efter frukost åkte vi iväg mot stan med buss, tåg och till sist spårvagn. Då vi äntligen kom fram började det gå utför
För att återge dagen i korta drag kan jag säga att nöjesfält inte borde få vara stänga p.g.a. privata tillställningar på en lördag förmiddag och att biljettsystemet borde förnyas liksom konceptet kring restaurangerna.
Mitt tålamod sattes på prov, Viktor visade upp sin sämsta sida, Amanda fick kanske inte åka riktigt så mycket som hon skulle ha önskat och mommo var tvungen att utstå hela farsen. 
Jag kan inte påstå att jag skulle vara i färd med att planera en ny utfärd till Borgbacken… det krävs nog veckor av återhämtning… kanske månader… 
Kvällspromenad 

Den tänkta löpturen uteblev. Istället gick vi iväg på en powerwalk i skog och mark. 

Jag har hela tiden tänkt att sommarvärmen vi upplever just nu endast är temporär och att det snart kommer ett bakslag… Jag menar, det var en extremt kall vår och så plötsligt vände det. Känns nästan lite overkligt. Är det vår eller sommar nu? I mitt huvud är det vår – men utomhus verkar det vara sommar…
Nu är sommaren här – invigde mina shorts från Adidas by Stella McCartney utan leggings under. Mina fötter har vant sig med nike free och plötsligt kändes mina adidas för stumma.
Ljummen kväll, surret av myggor, doften av gräs – det är banne mig sommar!
Älskar min nya Running Finland jacka! Den är lövtunn och grymt skön!

11 thoughts on “Stella shortsen officiellt invigda

  1. Häftigt! Och vilken resa du redan gjort! Helt fantastiskt – duktiga du!!! Kom ihåg att långa promenader är minst lika bra som löpning! 🙂 Men då man går och går och går blir man ju allt mer sugen på att springa… 🙂 Sedan är man fast!

  2. Nämen sluta… en dag kan jag tro dig och så stiger det mig i korken 🙂 Så går jag där med näsan i vädret och skryter åt alla att Fia Fit tycker jag klär mig snyggt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: