Förra helgen

Äntligen fick jag det gjort – tömde kameran på foton och kunde bläddra igenom ett par hundra foton från veckan som gått. Fastnade speciellt vid fiskelyckan vi upplevde på lördag och söndag. Kicken man kände då det nappade kunde nästan jämföras med löpning.. men bara nästan!Favoriter i repris

Vi lade nät på lördag kväll
Nätet fick jag år 2004 av min pappa.
Vi åkte ut med den lilla båten och motorn startade på 4-5 draget… inga skrattande änder här inte!

Amanda sitter längst fram medan Viktor vill sitta riktigt nära! 

Vi fiskade tillsammans och Amanda visade sig ha talang.

Hon tvekade inte en endaste sekund då hon skulle plocka bort fisken från kroken 

Goda strömmingar och en stolt liten fiskare!

Efter Stockholm marathon kommer vi att åka ut till stugan på Kökar och njuta av att få umgås med varandra. Vardagsbestyren gör att tiden tillsammans oftast blir begränsad. Det är fläng från ställe till ställe med minuttidtabell som styr vårt görande. På Kökar kommer vi att spela uno, hoppa på studsmattan, fiska, springa och bada bastu. Men viktigast av allt – vi kommer bara att vara tillsammans. Utan tidtabell, utan sena kvällar framför datorerna och utan måsten! 

5 Replies to “Förra helgen”

  1. Oj vad jag längtar att då lägga nät på stugan. Det brukar höra till min uppgift, likaså rensning och fiskrökning 🙂 Vår roddbåt i Kirjala är sönder just nu, så där blir det inga nät på en tid (hål i båten).

  2. fixa hålen – det kommer säkert massvis med gös där vid Kirjala? 🙂 Jag förstår att du längtar till stugan! Ska du vara där länge i sommar? Ni brukar väl åka ut ett par veckor i taget, inte sant?

  3. Oftast brukar vi ha varit några veckoslut ren den här tiden, nu har vi inte hunnit. Nästa helg ska vi försöka oss ut och fixa stugan i sommarskick, sen hinner vi kanseke en gång innan midsommaren ännu. Då jag börjar semestern 2.7 så hoppas jag vi kan vara minst en vecka i sträck i år, tidigare har vi faktiskt varit upp till 2 veckor, men tror att våra sommarprogram stoppar det i år. Hemma i Kirjala tar vi och gör vad vi hinner, så tar inte stress med att behöva vara hemma och "jobba". Båten borde vinfaktiskt fixa, fiskenäten är köpta (inte fiskeloven dock), så sku nog vara redo att lägga nät.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s