Nya skor

Det är farligt med lunchrast – speciellt farligt är det ifall man under lunchen surfar in på wiggle. Klickade precis bl.a. hem ett par nya skor från Saucony. Det finns ingen risk för att mina fötter kommer  att smälta in i omgivningen. Har kört mycket gott om Saucony – vad säger ni andra? Har Saucony bra skor?
 
En sko som sägs vara bra för såväl kortare stäckor och marathon – skosnören kommer jag att byta till fräsigt gröna!

24 Replies to “Nya skor”

  1. Visst har Saucony bra skor och A4 på bilden är en omtyckt tävlingsmodell, jag skulle dock inte våga använda den på en sådan lång sträcka som marathon, tycker den är för tunn för det!Snygg blogg!

  2. Saucony verkar superpoppis; jag är också intresserad att testa, men ska nog göra det i butik först. SNygga är de i alla fall – och det räcker ju långt 🙂

  3. Shit! Jag läste att den rekommenderades för triathlon och marathon och körde därför på den :/ Äsch då… hoppas jag inte kastat pengarna i brunn 🙂 Men jag är rätt så pigg på skor som har lite dämpning – så kanske den här modellen passar mig 🙂 Sprang precis en halvmara i Nike free 3,0! Hoppas hoppas den här skon passar mig!

  4. Har precis klickat hem ett par nya saucony från wiggle jag med! Men jag klickade hem kinvaran! Ska bli spännande att prova, har inte sprungit med saucony tidigare.

  5. Om du köpt dem ska jag köpa dem! För du är jämt så himla megasnygg på dina träningsbilder! Älskar alla dina träningskläder. Särskilt de knallrosa skorna! Nike… tror jag det var….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s