En Power Award

Träningslyckan skickade en power award till mig vilket var precis den energi boost som jag behövde efter 15 timmar non-stop arbete. Så här skriver hon:

det här är en tjej som ser möjligheter istället för problem! Som tar tillfället att cykla genom snömodd till jobb för att få vardagsträning! Som är grym på att springa samtidigt som hon är småbarnsmamma!

Bilden stal jag rakt av från Träningslyckans blogg – utan att fråga! Skandal!

Jag blir riktigt, riktigt glad av att få höra att det jag skriver har en inverkan – att det jag skriver betyder något för någon. Jag ser mig själv som en positiv och  ibland lite naiv människa. Ifall de som läser min blogg kan känna av detta positiva tankesätt och evenuellt inspireras till att själv komma in i samma mood – har jag verkligen lyckats med min blogg. Bloggen är kanske främst ett minne för mig och min familj, men jag vill också att det ska fungera som en sida där man kan motiveras till att försöka på det där som man kanske trodde var omöjligt. Jag väljer många gånger att låta bli att skriva om negativa tankar (för visst, det finns det gott om) men samtidigt vill jag inte heller vara den där glansbildsbloggen där allt bara är sockervadd hela tiden. Måtta med allt!


…
Samtidigt vill jag passa på att be om ursäkt för att jag inte hinner läsa och kommentera alla bloggar… jobbet slukar verkligen alla vakna minuter och som bäst tickar klockan… Drygt 6 timmar sömn innan klockan ringer och det är dags för lite morgonlöpning innan arbetsdagen kickar igång. Jag kommer att ta en riktig blogguppdateringsdag nästa vecka…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s