Tidig morgon vid havet

Då jag vaknade smattrade regnet mot fönstret och jag hade helst av allt vänt sida och somnat om. Eftersom jag vet att dagens program innebär seminarium från morgon till kväll gav vi oss ut på en runda.

Vi sprang ner till stranden och njöt av utsikten. Eftersom jag fortfarande är förkyld valde jag att varva långsam löpning med promenad. En dryg halv timme senare hoppade jag in i en varm dusch, piggare och gladare än på länge.

Då jag vaknade låg jag först och lyssnade till regnet som föll mot rutan…
Men så klädde vi på oss för att ge oss av till stranden. Mina kollegor sprang, medan jag gick emellanåt för att hålla pulsen nere.

Kändes väldigt ”Baywatch” så jag var tvungen att fotografera.
Dis och duggregn, men samtidigt varmt och skönt!
Så plötsligt kändes det så overkligt – att kunna springa på en sandstrand, i regnet, samtidigt som man kände doften av salt. Och just då fick vi syn på en delfin! Skojar inte! Vi följde delfinens resa längs med stranden! Edit: det kanske var en tumlare… Eller en haj 🙂
Doften av tång, havsvatten och sand är bland det bästa som finns!

4 thoughts on “Tidig morgon vid havet

  1. Fina bilder! De du är på är så fyllda av energi.. Löpningen låter också härlig- du beskrev vädret o feelisen så bra. Där skulle jag också ha velat va.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: