Kvällspass

Vilket väder -vilken dag! 
Det är fantastiskt skönt med sol och värme. Vi har spenderat så gott som hela dagen utomhus. Viktor har sparkat boll och har blivit riktigt duktig på att få bollen att stiga. Jag själv får numera kämpa för att hänga med.
På kvällen gick jag över till grannfrun för att höra efter ifall hon var sugen på en kvällspromenad och visst var hon det. Viktor hängde med i vagnen och vi körde en effektiv kort runda med 2 km lugn löpning och 3,5 km powerwalk. Mitt knä kändes bra – ingen smärta alls!
Jag och kidsen åkte över till Minna-tejp, som Viktor numera kallar henne, eftersom jag skulle få ny tejpning till knäet. Jag är just nu rätt så övertygad om att detta kan hjälpa mot den värsta smärtan. Hon testade olika tejpningar, men vissa fick hon dra bort efter en stund, eftersom det började göra mer ont. Det är bara att testa sig fram! Det känns tryggt att gå till henne – hon testar, hon är kunnig och hon ger 100% i att få mitt knä att bli bättre!
Knäet pryds numera av rosa tejp! Tidigare hade jag en tejp som gick längs låret.

6 thoughts on “Kvällspass

  1. Vilken skillnad det gör på humöret när solen lyser och det blir varmare ute….här med har vi varit ute hela dagen…nästan! Bra med knät också!

  2. Den röda tekoen är värmande och har till uppgift att hjälpa till att slappna av. Nu kan jag inte namnen på alla senir och muskler och hängde inte riktigt med ihpr då hon flrklarade, men hon har tänjt tejoen då hon lade den i olika mängd 50-75%. Sedan fanns det olika typ av tejpnung för just löparknä och nu provar vi oss fram. Varför just såhär måste jag fråga henne. Tejoen drar huden, fungerar inte på samma sätt som stödtejp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: