Matchdag

Det är kul med fotboll!

Ibland känns det stressigt att åka iväg hemifrån med andan i halsen… och ganska ofta släntrar vi in på stadion efter att matchen redan sparkats igång… men man kan jmf fotboll med löpning – det kan vara svårt att komma igång, men då man väl bestämt sig känns det fantastiskt kul!

Bäst av allt – jag gör det tillsammans med barnen!

3 thoughts on “Matchdag

  1. Tycker det är så inspirerande att läsa din blogg!jag tycker också allt som man gör med barnen är fantastiskt det spelar ingen roll vad det är egentligen, kan vara att gå ut en stund på baksidan eller gå på fotboll!Tänkte om du har tid att klicka på denna länken så vore jag jätte tacksam! Det är en tävling om att få åka iväg till Danmark och hitta på en massa roliga saker jag och min sexåring tillsammans med andra barn. Det är så svårt att få tid och råd att bara åka iväg med ett av barnen. Man vill ju gärna att båda skall hänga med men det här är tvååringen lite för liten för ännu…De som hamnar topp 12 får åka med!Behöver bara ett litet klick :)Tack! http://bloggbussen.bloggportalen.se/toplist?voted_for=Jessica+och+Livet

  2. Japp bara man gör det med kidsen så räcker det… för det är precis som du skriver alltid mysigt. Även om jag iof skulle ha lite svårt för 6 olika aktiviteter i veckan som vissa har.

  3. Jo jag har börjat fundera allt mer på det där om att ha tid för barnen… och ge tid för barnens fritidsintressen… Därför har jag bestämt mig för att börja fungera som tränare även på juniorsidan – om jag tränar 5/6-åringar innebär det att jag också får umgås med min Amanda 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: