Spännande dag

Står på tågstationen och ska precis åka iväg till Åbo för att följa en duktig kvinna i hennes arbete. Jag är 30+ men inom just det här området känner jag mig som en 15-årig praoelev. Samtidigt vet jag att jag är en praoelev som har lätt för att lära och anpassa mig, så helt hopplöst är det inte.

Har alltså tagit semester från mitt ordinarie jobb för att följa med och se, vad något som hoppeligen i framtiden kan bli ett jobb för mig, egentligen går ut på! Var detta tillräckligt invecklat för att ingen skulle förstå någonting och för att någon skulle förstå ingenting. 😉

15 thoughts on “Spännande dag

  1. Vitsi jag blev faktiskt totalt överraskad när du kom o hälsa på mej idag! Kiva överraskning =) Sku ha träff med en av märkenas edustaja klockan elva, så jag tänkte ju såklart att dom ringd åt mej att hon är här nu o så va de du ! =) Ha ha kiva kiva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: