Ännu mer Röhnisch

Sitter och kikar igenom Röhnisch pressmaterial och är imponerad av allt de åstadkommit. Då jag hör Röhnisch tänker jag kvalitet, uppfinningsrikedom och genomtänkt design. Gillar det faktum att de verkligen utgått från en normal kvinnokropp då de designat kläderna. Tightsen hör till mina favoriter – äntligen ett par tights som inte hasar ner efter 5 km!
  • Storlekarna är normala – strlk 38 motsvarar 38 och inget annat
  • Jackorna är tillräckligt långa och täcker rumpan (vem vill frysa rumpan av sig?)
  • Stilen är klassisk och sober… då man tittar på kläderna ser man kvalitet och klassiska snitt med kul detaljer

De här kläderna älskar jag! Gillar stilen, gillar färgerna. Fullträff för Röhnisch! De här kläderna kunde jag gå klädd i på jobb… och hemma… och på gymmet… 

En kollektion med sportkläder utan sömmar. Tights och kjol – allt i ett – utan sömmar! Kläderna var mjuka som sammet. Tanken är att man ska känna sig bekväm och klädd på gymmet, utan kläder som skaver och stramar. 

Vinterjackorna har ett unikt foder vid axelpartiet som kallas Sunsystem. Sunsystem har en funktion som gör att axlarna som ofta är utsatta för kyla hålls lite extra varma. Jag har själv använt Röhnisch jacka i flera månader och kan konstatera att jackan är varm, skön och lätt. Jag använde den i snöstorm i februari, men jag använde den också senast igår då jag gick på fotboll med barnen.

2 Replies to “Ännu mer Röhnisch”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s