Ny favoritställning

Plankan hör numera till vardagsritualerna hemma hos mig – ungefär som att borsta tänderna. För en tid sedan införde jag även jägarpositionen efter att jag precis som Livskraft läst och blivit inspirerad av Västgötskans inlägg om jägarvilan.

Jag gillar starkt dessa statiska övningar. I början känns det lätt, men efter en stund skakar musklerna av utmattning! Det att man kan utföra övningarna var som helst och när som helst tilltalar mig också – no excuses där!

3 thoughts on “Ny favoritställning

  1. Men vad snälla ni är som länkar till mig överallt. :-))Och jag håller med. Man blir nästan full i skratt när man står där och benen bara skakar helt okontrollerat! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: