Länsiväyläjuoksu på söndag

Hade planerat springa Länsiväyläjuoksu (17,4km) imorgon, med start och målgång vid Otnäshallen. Jag vill verkligen springa och loppet fanns inplanerat i mitt träningsprogram. Eftersom jag körde backträning och intervaller för någon dag sedan tänkte jag att detta ”långpass” kunde visa ifall fartökning innan långpass ger utdelning i form av ökad fart över lag.
Igår hade jag ont i knäet och jag kände mig både trött, sliten och förkyld på kvällen. Men efter natten utan sömn känns kroppen ändå ok. Nu leker jag med tanken att jag idag skulle äta lite extra kolhydrater, massera mig lite extra, stryka på några extra lager mobilat och lägga is på knäet några extra gånger… För att imorgon åka iväg till Otnäs för att ställa mig vid startlinjen. 
Lika bra att ladda med god frukost…. utifall att… 🙂 Jag tror jag klara av det. Det tuffa och jobbiga är att det kan vara ett felaktigt beslut. Den 5.5.2012 tänker jag springa HCR (halvmaraton) och den 2.6.2012 kommer jag att stå på Lidingövägen då startskottet går. Var så säkra!
Bild lånad härifrån

8 Replies to “Länsiväyläjuoksu på söndag”

  1. Jag är ännu sjuk, känns ändå lite bättre idag men jag hoppas så på att kunna springa imorgon. Blir nog ändå ett lugnt "träningspass" för mig eftersom jag haft så långt paus nu då jag varit sjuk. Men hoppas hoppas hoppas att jag kan åka iväg imorgon 🙂 Och hoppas hoppas hoppas du kan det med! 🙂

  2. Jag kommer också att vara i Otnäs. Skall springa 6,5 km. Det var Johanna (curroergosum.ratata.fi) som kommenterade ett av mina inlägg och fick mig att inse att det kanske inte är helt förnuftigt att rusa igenom ett 17,4 km:s lopp veckan före maran. De har ju lovat fint till imorgon, så det skall bli skojigt. Jag har också halskänningar, och litet kliande nos. Ta i trä, ta i trä.

  3. Nämen nu är det bestämt! Jag kommer jag också! Men det var klokt av dig att byta! Nu ska du nog bara springa kortare lopp. Och själv skulle jag t.o.m. dra ner ännu mer mot slutet av veckan. 2-3 pass till max och de typ 2-4 km långa max. Lugna pass som håller kroppen igång. Men kom ihåg att inte köra dig slut för i det här skedet kan du bara pumpa kroppen slut på energi eller dra på dig skador… du blir inte "bättre" mer så att säga! 🙂 Vila och njut av god näringsrik mat och du kommer att klara dig galant nästa vecka! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s