Regn ute – vått inne

Inte bloggtorka – men dålig förberedelse av blogginlägg! 
Fredagen till ära åkte vi till simhallen direkt efter att vi plockat upp ett par dyngsura men glada barn från dagis. Vi var minst lika våta då vi steg in i simhallen, som efter simturen. Mest höll vi till i terapibassängen, men vi hann också med lite vattenlöpning. 
Har stått och gått hela dagen och det känns i knäet. Till råga på allt har jag ont i halsen, nästäppa och känner mig frusen… Men jag tänker inte låta mig påverkas! Jag slänger i mig några extra apelsiner idag och hoppas på en effektiv lördag! Drömmer om att åka iväg till Noux… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: