Vinn Barefoot skor

 Barfotalöpning blir allt mer populärt. Det är en helt egen löpteknik i sig och det är svårt att utöva med vanliga löpskor som ofta har en upphöjd häl. Själv har jag två par barfotaskor från Merrell som jag gillar mycket bra. Ena paret använder jag t.ex. om jag springer på band, det andra paret kan jag snart plocka fram igen så fort snöslasket smält bort.

Jag tittade idag igenom mitt klädskåp och fann ett par oanvända barfotaskor från Vivo / Terra Plana. De här anses vara ”orginalet”. Om du har strlk 39 så är det här tävlingen för dig! Eller kanske du känner någon annan som har strlk 39?

Jag fann också ett par barfotaskor från finska Feelmax. De här skona är kidsens favoritskor. Dessa är i strlk 27. Inte illa? Eller hur?!

Tävlingen då? Vad behöver man göra?
För en lott ska du kommentera och berätta vad som motiverar dig att träna.
För två lotter ska du tipsa om tävlingen i din egen blogg eller på din facebook sida! Enkelt eller hur?

Tävlingen pågår fram till den 25.4.2012 kl. 18:00

Orginalet från Terra Plana. Värde 129 euro

Sköna, lätta barfotaskor – fötterna har rum att röra sig naturligt!

Riktiga favoriter hemma hos oss! Som strumpor på fötterna – perfekt för små barnfötter som för övrigt har ett naturligt barfotalöpsteg.

EDIT: Åter en gång – eftersom jag inte har samma antal läsare som Malenami så är det goda vinstchanser 🙂

15 Replies to “Vinn Barefoot skor”

  1. Det som inspirerar mig att träna är att jag mår så mycket bättre själv. Det finns få saker som går upp mot välmåendekänslan efter en bra träning, men till och med efter en sämre träningsgång brukar känslan efteråt vara bra. Dessutom tycker jag jag är skyldig mig själv och min familj att hålla mig i form. Jag vet ju hur bra man mår av det. Efter förra lördagen kan tilläggas att det också kan tillföra en sociala grejer som nya bekantskaper och trevliga evenemang :)Så kan jag inte låta bli att kommentera att det här nog definitivt är en tävling för mig, eftersom min skostorlek råkar vara 39 och Caspers 27 😀

  2. Det som håller inspirationen uppe även i det sämsta väder är nog att träna i grupp. Att ha träff med det lokala löpargänget gör det svårt att skippa ett pass. Och att ha ett löparevenemang som målsättning ger nog hela gruppen en extra spark i baken.( Jag deltar endast i utlottning av de stora skorna)

  3. Jag är motiverad av bättre hälsa, som en sorts livförsäkring. Jag har rätt krånglig astma som hålls bättre i balans ju bättre kondition jag har. Och en fast och sund kropp är ju inte heller fel ;). Dessutom är det inspirerande att följa med aktiva, fräscha bloggar som den här.Jag deltar bara i utlottningen av de stora skorna. Tessa

  4. Jag motiveras av att må bra – orka mera i vardagslivet o i samma väva ha ett aktivare liv – för att det är roligt – utmana sig själv för att bli en bättre löpare – bli starkare på alla vis – utvecklingen från träningen ha gjort att jag börjat tror på mig själv, att jag oxå faktiskt kan om jag bara vill det – bloggar som denhär inspirerar – känslan efter en träning som gör en lycklig!Linkat tävlingen på facebooksidan oxå.

  5. Jag motiveras av hur bra det känns efteråt. Samt att jag vet att jag är på tusen gånger bättre humör då jag varit på länk, än om jag bara hänger hemma hela kvällen. Dessutom är den här enorma magen som förhoppningsvis ska bli mindre då babyn kommer i september en väldigt bra motivator. Orienteringen igår kväll var helt huippu, fast jag inte kan springa så bra med magen och det fortfarande är rätt mycket snö. Hittarglädjen så man stämplar är oslagbar.

  6. Jag motiveras av framsteg. Men jag tar utveckligen sakta men säkert. Började springa för 1 år sedan ENDAST för att få vara ensam. En stund med tankar, funderingar o sorger men idag har mitt springade blivit något positivt som jag njuter av.Inspireras definivt av bloggar som din Ela, där det även finns riktig fakta/info!-sanna-

  7. Jag motiveras av den underbara känslan som infinner sig när man nyduschad får krypa upp i soffhörnet och bara vara. Sen är det ett måste att träna för att fysiskt orka jobba som kontorsråtta – det är tungt att sitta!

  8. Jaaa, ett par i storlek 39!Jag tränar inte ofta. Mest för att jag inte trivs i kläderna jag har, jag skäms över dem. Men när jag väl orkar dra på mig de gamla trasorna så går jag runt och känner mig frisk och stark efteråt, stolt och konstigt nog trivs bättre socialt. Tanken på att jag kommer vara så himla stolt och känna "jag gjorde det!" efteråt, det motiverar mig något så fruktansvärt!kramar,Paulinepauline_agren@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s