Röhnisch SS12

Om mindre än en vecka kommer Röhnisch snygga bikinis och baddräkter att finnas tillgänliga i Röhnish webshop. Jag fick för ca. en vecka sedan ett alldeles fantastiskt fint paket hemskickat till mig med finaste bikinisen någonsin. Kolla här. Idén bakom hela kollektionen är att man ska kunna mixa och matcha olika delar. De har också tagit fram en tjusig strandkjol!

Visste ni att Röhnish är ett svenskt familjeföretag. Bara en sådan sak får mig att ställa mig upp och klappa högt och ljudligt samtidigt som jag stampar med fötterna och ropar hurraaaa! Det är något speciellt med svenska och finska företag. Och om man lägger ordet familj framför företag känns det än mer speciellt. Jag köper mycket hellre en nordisk produkt, än en produkt från t.ex. USA. Jag har inte alltid varit sådan här… Åh nej… jag har M att tacka! Han är personen som envisas med att ”konsumera nordiskt” (helst finskt)… och det har visst smittat av sig!

Jag kikade in i Röhnisch webshop och suckade ljudligt… Så mycket fint de har… Det är inte klokt!

Min favorit är den randiga klänningen! Så snygg!
De här byxorna har jag t.o.m. haft på kontoret. Borstad bomull med stretch. De sitter verkligen och är i prima skick också efter att man tvättat dem många gånger.

Då jag kikade in golfkläderna fick jag plötsligt lust att ta green card. Om inte för annat – så för att få en orsak att köpa mig de här snygga kläderna… 

Och en till favorit… En rosa väst! Det kan inte bli bättre än så här!

12 Replies to “Röhnisch SS12”

  1. Träningskläder gör en glad. Det har blivit så knäppt för mig. Köper mina kläder på loppis (alltså vanliga jobbkläder) men träningskläder bränner jag pengar på… Ojoj vad t.ex. enkla, bra löpstrumpor kostar… Men så är de också i helt annan klass än vanliga strumpor i bomull. Eller ta det här med bra träningsbh -kostar ju en förmögenhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s