Löpskola med Esbo IF

Idag var det åter igen en sådan där bråttom-bråttom dag 🙂 Ibland är det riktigt kul med dessa dagar. Var riktigt effektiv ”i skolan och på jobbet” så dagen förflöt utan vare sig lunch eller mellis. Vi körde stafett med snabba byten och jag hann precis i tid till dagens löpskola. 

Idag diskuterade vi vikten av att träna styrka och att stretcha efter löprundan. Jag fick uppgiften att dra cirkelträning och vet ni – jag gillade det! Det kändes fantastiskt kul och vad kul det känns då deltagarna ställer frågor, lyssnar och gör framsteg. Det här trivs jag med – ingen tvekan där!

Vi körde en kort uppvärmning så jag samlade ihop fjuttiga 2,5 km löpning och 4 km cykling. Samtidigt tror jag att kroppen mår bra av att få vila ibland. Imorgon blir det åter igen en lång dag på jobbet… men börjar dagen med frukostmöte… Finns inget bättre än att äta smörgåsar och dricka nybryggt te som någon annan förberett. Aaahh…

EDIT: Läste precis inbjudan och det är visst Saimi Hoyer som fungerar som speaker under morgonens frukostmöte… och maten kommer från Eat&Joy… och bubbel utlovades också! Tror jag skippar gröten imorgon på morgonen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s