Familj + motion = perfekt kombo

Idag för jobbet mig till Tammerfors
De här dagarna brukar innebära 0% motion, 0% vistelse ute i friska luften, men 100% koncentration och prestation.

Hoppas på att komma hem innan klockan 18 så jag springa iväg på en löprunda med Viktor i vagnen. Amanda får cykla bredvid med sin nya cykel. Familjemys kombinerat med motion = perfekt kombo

Jag ville att Amanda skulle ha en gul/grön/blå cykel men hon slog dövörat till och var mycket bestämd och meddelade att cykeln ska vara rosa. Rosa it is alltså… 1-0 till Amanda… Och jag gissar att hon som tonåring kommer att välja en betydligt tuffare stil och att jag i min tur då kommer att föreslå rosa… så jag antar att jag borde vara nöjd just nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s