En dag med Running Finland

Vilken dag!
Dagens började okristligt tidigt. Då det är vardag sover de små griskultingar mer än gärna till klockan 08, men idag då det var lördag vaknade de redan 06:30. Vi steg upp och jag började fixa pastasallad till dagens event med Running Finland. Amanda önskade i sin tur frasiga våfflor till frukost… Vad gjorde jag då? Jo jag svängde ihop en smet samtidigt som jag plockade fram våffeljärnet…

Vi mumsade i oss en god frukost och gav oss därefter iväg till Sonera Stadion. Eftersom ligan börjar imorgon ordnade man lunch för fruar och flickvänner så att hemfolket bakom spelarna ska lära känna varandra. Det en snabbis för vår del – behövde komma iväg till Solvalla…

Åkte till en skola någonstans långt borta för att plocka upp Maratonmamman för att tillsammans åka ut mot Solvalla.

Äntligen börjar det
Vi kom fram till en fantastisk villa – nere vid vattenbrynet. Vilken omgivning – så fint att det var svårt att förstå!

Vi gick upp mot parkeringsplatsen och mötte upp ett 20-tal fantastiskt glada och trevliga människor. Efter en kort uppvärmning, delade vi oss i grupper – dagens löppass kunde köra igång!

22 ivriga motionärer dök upp i Solvalla denna lördag – några var tvugna att utebli pga feber

Vi sprang mellan 5-11 km och det blev ett rejält backträningspass… eller kanske man borde kalla det för bergsklättringspass – för det var verkligen inte fråga om några flacka backar. Min puls låg stundvis på 178…

Efter löppasset var det dags för lite återhämtning i form av Gainomax chokladdryck. Programmet fortsatte med att finaste Jenni visade oss olika övningar som löpare har stor nytta av. Eftersom magarna kurrade var det dags för middag: sallader, pasta, oliver, ostar, chorizo, färskt bröd… smoothie… godaste kladdkakan och rulltårtan… aaaah… det vattnas i munnen då jag tänker på middagen vi åt…

Nu kanske man tror att det var klappat och klart och att vi tackade för oss… men nej! Karina Andersen Aas från Norge steg fram på estraden och föreläste om hur vi genom att tänka rätt – dvs hur vi genom att tänka rätt kan prestera mer och prestera bättre!

Summa summarum – en fantastisk dag. Alla som var med tackade hjärtligt för en fin dag. Jag, Anna och Sofia gläder oss – det känns som att vi lyckats! Vårt mål är att föra samman människor, löpning, motion och kanske mer än något annat – att få till en ”må-bra-känsla”! Vi är nöjda och glada!

Bildregn ute

Det småduggade stundvis men humöret var på topp. Vi sprang nästan 11 km men det kändes mer som 5 km

Då vi sprang fokuserade vi också på löpteknik

God hållning och blicken rakt fram hjälper mycket och med armarna bestämde vi takten

Ställvis gick det uppför – en stund senare fick vi rulla nedför

Inomhus

God middag, trevligt sällskap och intressanta övningar

Karina som arbetar som mental coach fängslade publiken

Det uppkom intressanta diskussioner

Karina är verkligen ett proffs på det hon gör

Alla deltagare fick varsin snygg Röhnisch flaska
 Tjusigaste goodiebagen någonsin

Då vi åkte hem backade jag mer eller mindre i diket. Inga problem sa tjejerna och hoppade ut för att skuffa på. Anna ställde sig olyckligtvis vid framhjulet och efter en stund var hon dränkt i lera. Hon tog det med en klackspark och konstaterade att – vilken tur att vi inte behövde ringa bärgningsbil! Det om något kallar jag positivt tänkande!

Bruna Sofia 🙂 Nyss influgen från Nice var stilig som bara den i turkosa jeans och ballerinas
Men goodiebagen då?

Tuff tröja från Merrell fick applåder av deltagarna

Snygg finish – skönt material

Goodiebagen innehöll: En flaska fri från gifter och tungmetaller från Freewater, en teknisk t-shirt från Merrell, Gutzy energigel och pulver från 4runners i Kampen, dryck från Gainomax, ett fantastiskt presentkort från Crocs, Sportpressen tidningen och City & Archipelago News, ett bonuskort från Viking Line, hudvårdsprodukter från Natu Vive

12 Replies to “En dag med Running Finland”

  1. Tack ännu en gång för en super kiva dag! Jag är såå nöjd att jag kom med! Och så hoppas jag det är okej att jag lånar två bilder? Anger SÅ KLART varifrån de är 🙂

  2. Tack såå mycket för den här dagen. Hoppas det blir något liknande snart igen. Jag är ännu glad så roligt som det var! Ni är så duktiga! Kram 🙂

  3. Oj oj oj, vilken dag! 😀 Ska nog komma ner nån helg bara för att vara med på er träning! Men då får ni nog allt ställa till med j*velskap! 😀 På ett bra sätt! ;)Kanske vi kunde fara ett helt gäng här uppifrån? Ni var ju trots allt upp hit också ett varv på träningshelg? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s