Redo för stranden med Röhnisch

Väljer att bespara er från att visa mig i bikini 😉 så ni får nöja er med bikini på mattan – titta! Jag är helt upp i varv! Fortsätter prova olika kombinationer och synar plaggen noggrant.
Kvaliteten är helt oslagbar. Då man känner på tyget och tittar nära på alla detaljer ser man hur snygg finish det är. Det här kan Röhnisch – det här är de bra på! Fantastiskt snygga, sköna och funktionella kläder för aktiva tjejer!
M konstaterade att dessa är de överlägset snyggaste baddräkterna som jag någonsin haft! Och det är inget dåligt betyg kan jag lova! I Röhnisch
I paketet fanns också en hel hög med smycken och nyckelringar. Några av dessa godingar kommer jag att ta med mig till träningshelgen inkommande lördag! 

Den snyggaste trosan jag någonsin ägt. Och bandeau-bikini som jag älskar!

Fina detaljer…

Ännu mer fina detaljer…

Den shorts-liknande trosan kommer jag att använda då jag åker till simhallen. Den har en lite mer sportig look. Den täcker utan att kännas som att man har på sig bermudas. Söta!

Den svartvita är favoriternas favorit! Kjolen är i samma material som bikinisen och kommer att vara perfekt att ha på sig då jag går till/från stranden… och då jag går iväg till kiosken för att köpa glass åt mig och barnen! 

På sporamore.se kan ni kolla in fler bilder där man ser hur trosorna ser ut live. Klicka här och här.

Inom kort kommer de också att finnas tillgängliga i Röhnisch webshop. Om ni vill veta när ni kan få tillgång till dessa läckra plagg ska ni gå in här och gilla Röhnisch på Facebook. Den här sidan är toppen! Man blir tipsad om träning, erbjudanden, tävlingar och mycket mer!

8 Replies to “Redo för stranden med Röhnisch”

  1. Blev helt plötsligt glad över att jag inte hittade någon bikini sist jag letade. De här var verkligen snygga! Speciellt den svartvita föll mig i smaken! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s