Påskspring vol.2

Tack och hej
Det blev inte så mycket motion som jag hade önskat mig, men det blev istället väldigt mycket umgänge. Vi kunde hälsa på finaste vännerna som vi lärt känna via fotbollen och prata nytt gammalt och nytt… Vi träffar dem alldeles för sällan, men varje gång vi träffas känns det som förr… även om det numera finns fyra barn med i bilden. Barnen fick umgås med sina gudföräldrar, vi fick umgås med finaste Marisol även om tiden inte riktigt ville räcka till… vi träffade en ny bekantskap och vi spenderade nästan all tid utomhus.

Det var en bra påsk… och nu ska det bli skönt att komma hem igen!

Då jag är i stan trivs jag… men då jag kommer till skärgården känner jag mig hemma!

4 Replies to “Påskspring vol.2”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s