It’s raining shoes – halleluja…

Igår regnade det skor hemma hos oss…
Jag kunde sticka tårna i ett par sprillans nya, lätta och sköna Adidas Adizero Boston. Känns fantastiskt sköna. Jag känner direkt att jag kommer att springa långt med dessa 🙂 Jag tyckte de vita snörena var ”lite för vanliga i min smak” – alltså valde jag att klä skorna i ett par lila och orange skosnören. Vilka är finare? Eller borde jag kanske lämna dem som de är?
Favoriter! Jag är en Adidas fantast då det kommer till löpskor – de känns bra helt enkelt! 
Jag gillar rött och vitt! Nya favoriter – ingen tvekan!

Orange snören var pricken över i:et! 
Åt barnen köpte jag Feelmax skor. De sprang som galningar runt omkring i köpcentret. Nu väntar vi på att snön ska smälta och att marken blir torr – sedan kan vi ta skorna i användning! Kul att följa med Amandas steg – en naturlig framfotslöpare! 

Bredvid vårt kontor har Paul Frank utförsäljning – alltså fick de här söta skorna följa med hem! Jag tror det räcker med skor för den här sommaren… som inte ens har börjat ännu!

3 Replies to “It’s raining shoes – halleluja…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s