Löpning i Solvalla den 14.4

Det finns några lediga platser kvar så om du vill få ta del av ett tufft paket kring allt som hör till löpning bör du skynda med att anmäla dig till häftigaste löpardagen. Anmäl dig genom att skicka ett mail till info@runningfinland.fi

Vad, när, varför
Vi träffas lördagen den 14.4 kl. 13 vid Solvalla institutets parkering (nedre parkeringen).
Kom färdigt ombytta. Vi ger oss direkt ut på en löprtur i backig terräng. Farten anpassas så att alla hänger med!

Jenni, certifierad massör, gyminstruktör, idrottsinstruktör och snart nybakt fysioterapeut kommer att visa oss rörelser som varje löpare bör känna till. Tänk vad bra ifall man genom enkla medel kan undvika skador genom att träna preventivt.

Efter träning, mellis och annat gott kommer vi att få lyssna till en föreläsning som ger oss verktyg med vilka vi kan förbättra vår prestationsförmåga. Karina, från Norge har magisterexamen inom councelling, med studier inom coaching, ledarskap, pedagogik, psykologi och drama. Under de senaste åren har Karina specialiserat sig som mental tränare för idrottare. Hon har bl.a. jobbat som tränare inom Norska Idrottsförbundet, det Norska landslaget i gymnastik och Haugesunds Fotbollsklubb.

Ingen kommer att gå hungrig – det kommer vi att se till! Också sötsuget kommer att stillas – no worries (jag var reda orolig en liten stund men Maratonmamman lovade ta fram förklädet) 🙂

Kom med, spring med oss, skratta och ha kul!

Och om du vill vinna skor till dig själv eller någon annan ska du tipsa om dagen på din blogg, på fb eller via djungeltrumman. Och kom ihåg att skriva ett inlägg att du är med och tävlar här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: