Som ett svidande sår

Välkommen till Stockholm Marathon!
Som ett svidande sår gjorde Stockholm Marathon sig idag påmind. Just nu får jag näst intill ont i magen då jag inser att mina mål kommer att gå i kras. Jag försöker tänka om och ge upp drömmen om att springa loppet på under 3:30, men det är så förbannat svårt. Jag är besviken på mig själv och min kropp som inte klarar av den påfrestning som kroppen blivit utsatt för. Jag behöver hitta orsaken till mina knäproblem och jag behöver bli kvitt löparknä en gång för alla. Alla medel och alla konster är tillåtna just nu! Nu om någonsin är jag beredd att satsa fullt ut! Jag vill springa utan att ha ont och jag vill ge allt!
Mail från Stockholm Maratahon damp ner i inkorgen

3 Replies to “Som ett svidande sår”

  1. Int kiva att ditt knä ska bråka=( Men känner lite samma med att jag int kanske tränat som jag borde ha, nervös över om jag överhuvudtaget kommer i mål! ;( Jocke had i misstag sagt på jobbet att han ska ta 8.6 ledigt för att vi ska ti stockholm då, så sa jag åt honom att kanske det e helt okej att han kommer en vecka senare, när jag fortfarande försöker komma i mål 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s