Barnen med på träning

Det blev en mer eller mindre stressig dag: barnvakten vi brukar använda oss av i vanliga fall var förhindrad, grannarna hade annat program och våra bekanta hade likaså kvällsaktiviteter… alltså ringde jag MLL. Först kunde de inget lova och jag kollade upp Hoivanet… (Har någon av er använt deras tjänster? 27 euro/ timme och minst 3 timmar var man tvungen att boka och till det tillkom ännu en avgift på 15 euro. Hutlösa summor!)
Efter en stund ringde man mig från MLL och bekräftade att barnvakt var fixad. Pjuuuh…
Vi cyklade iväg till idrottsparken och medan jag drog löpskola med Riitta från Esbo IF spelade barnen fotboll med barnvakten. Ibland gjorde de en avstickare och då vi körde uppvärmning höll Amanda takten och testade på höga knälyft. 
Efter träningen cyklade vi hem och åt kvällsmat och mumsade påskägg. En rätt så bra start på påsken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: