Smider planer

Hade precis ett spännande morgonmöte angående ett fantastiskt projekt. Kan knappt tro det, men snart behöver jag inte längre drömma. Istället får jag lov att kavla upp ärmarna och börja jobba – på riktigt!

Tisdag = transportlöpardag! Om ni ser en färgrann prick ute i snöyran så vet ni att det är jag 🙂

5 thoughts on “Smider planer

  1. ja alltså… det här är ännu så pass i baby-stadiet att jag vill suga på karamellen ett tag… men om jag vågar satsa (vilket jag bara måste!) så kommer det att innebära en hel del förändringar i mitt liv! Måste ta itu med allt nu! Fantastiskt skönt att jag har en familj som stöttar mig! Samtidigt förskräckligt skrämmande att kasta sig ut mot något nytt och lossa sig från gamla mönster som samtidigt utgör den stora tryggheten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: