Struktur, tack!

Efter att ha läst Karros inlägg insåg jag att jag behöver lite ordning och reda i min vardag. Då menar jag ju inte ordning och reda vad gäller hemmet… nej, nej, nej! Jag snackar träning och vardagsbestyr – inget annat! April månad kommer att se ut enligt följande:

måndag: cykling till och från jobb (25km)
tisdag: transportlöpning till eller från jobb (11 km)  + löpteknik / intervaller med Running Finland
onsdag: löpskola med Esbo IF (Riikka och jag fungerar som tränare)
torsdag: cykling till och från jobb / alt. vila
fredag: transportlöpning till och från jobb med fartlek
lördag: vila
söndag: långpass + korta spurter (10 * 100-200m)

Eftersom det i natt snöat (!) ca 10 cm så kommer jag istället att köra ett pass i gymmet. Ingen cykling alltså! Härligt med ett träningsprogram som man direkt avviker från. Huvudsaken är trots allt att jag rör på mig och satsar på att jobba upp pulsen via intervaller. Hur och var jag gör det är av mindre betydelse!

EDIT: Bestämde mig precis för att frångå långpasset. Jag vet att jag klarar av att springa väldigt långt – ingen tvekan. Min svaga punkt är farten. Jag behöver alltså träna fart och styrka! Kommer att strunta i långpass och på sätt kommer mina knän kanske att tacka mig längre fram!

2 Replies to “Struktur, tack!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s