Orientering på agendan

Äntligen har säsongens motionsserie inom orientering kört igång. Kolla in programmet här. Tisdagen den 10 april kommer det att trampas mossa i Esbo. Jag, som så många andra, kommer att ge mig ut i skogen den dagen. Om någon annan är nyfiken på att springa i skogen är det bara att hojta till. (Jag har Emit-stämpel). 

Orientering innebär att man automatiskt tränar upp muskelgrupper som man kanske inte annars tränar vid normal asfaltslöpning. Passet bjuder också med största sannolikhet backträning. Kul träningsinslag! Lovar!

6 Replies to “Orientering på agendan”

  1. Jag funderade just en dag om jag någonstans skulle hitta någon som jag kunde öva orientering med! Tyvärr är avståndet för tillfället för långt, men om du tillåter att jag återkommer? Har alltid inbillat mig att det är en gren jag skulle gilla.

  2. Absolut! Du är så välkommen med så! Anytime! Orientering är hur kul som helst! I fjol plockade jag till och med svamp 🙂 Man hinner om man sedan spurtar ikapp senare 🙂

  3. Jag orienterade mycket som yngre och skulle ta upp det igen för 2 år sen (var t.o.m med i Venla-kavlen då) men så kom det en graviditet emot och sen har jag glömt bort det. Tills nu! Keski-Uusima är det väl som gäller för mig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s