Tävla och vinn nya Adidas Boston löpskor

Är du i behov av nya löpskor och har 38:ans fot är det här en tävling för dig!

Allt du behöver göra är att skriva om träningsdagen som Running Finland ordnar i Solvalla (Esbo) i din blogg eller på din facebook sida (www.runningfinland.fi). Du får gärna länka!
All info finns på Running Finlands hemsida under Evenemang-fliken.

Om du varken har blogg eller facebook, fungerar djungeltrumman lika bra! Kommentera här i bloggen så vet jag att du är med och tävlar.

Om du inte prickar in just storlek 38 finns det fler priser man kan vinna: smarta produkter från In The Pocket Baby (haklapp, haklapp med ärm och en daypack bestående av tre enheter: en för kläder, en för mat och en för skötutrustning) och så en nyckelring från Röhnish.

Fem priser står alltså på spel – det enda du behöver göra är att sprida ordet och sedan kommentera om att du deltar i tävlingen här på bloggen:

Träningsdag i Solvalla den 14 april kl.13 med:
Löpning
Styrketräning
Tips om skadeförebyggande övningar
Mellanmål
Föreläsning; mental coaching
Avslutande middag
Och så en cool goodiebag!

Och självklart får ni också duscha och kasta bad om ni så vill 🙂

Edit: Vi räknar med att vi är klara senast kl. 18/19

http://www.runningfinland.fi

Tävlingen pågår till den 12 april kl.19 och som vanligt – eftersom jag inte har miljontals läsare är vinstchansen god!

22 Replies to “Tävla och vinn nya Adidas Boston löpskor”

  1. Nu är jag också med! Finns både på bloggen och facebook om evenemanget! 🙂 (jag tror jag har fått några bekanta med i alla fall! wohoo!)

  2. Länkade på facebook och är SÅ i behov av nya skor!! 🙂 De förra är väl fyra,fem år gamla och får ont i benen av dem. Dessutom råkar jag ju ha just 38:ns fot. Ha ett fint veckoslut!

  3. Hejsan!Jag kollade in just sådana där skor idag i sportbutiken. Jag låter djungeltrumman(och facebooktrumman) ljuda angående er träningsdag, kan tyvärr inte själv komma.

  4. Hej!Jag är gärna med och tävlar. Jag precis har börjat att träna och jogga men tyvärr i ett par gamla slitna skor, skulle verkligen kännas skönt att få ett par nya ordentliga löparskor. Jag har använt mig av djungeltrumman för att sprida info om träningsdagen som Running Finland ordnar i Solvalla.Nu håller jag tummarna.MvhMalincoolmalpa@hotmail.com

  5. Motivering:Som en inbiten och aktiv löparkvinna,skulle det vara roligt att dessa fá vinna,de skulle passa perfekt eftersom jag har stl 38,springer varje dag med start pá morgonen kl. 8,Med nya snygga löparskor frán Adidas,kan äntligen nya löparrundor börja smidas Länkar pá min FB-sida: Sofie Lindholmhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100002006960138MVH Sofiecitcit.kuruyemis@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s