Smoothie god som glass

Efter backträningen ville jag äta något riktigt mumsigt, så jag och barnen svängde ihop en glassigt god smoothie! Sedan satt vi alla runt köksbordet och slevade i oss smoothie tills vi fick ”brainfreeze” (Phoebe i Vänner kallade det för det!). Brainfreeze eller hjärn-förfrysning känns inte kul! 🙂 Men det var gott!

Receptet
4dl frusna jordgubbar
1dl turkisk yoghurt
1 banan
2 msk jordgubbssylt (jag hade hemlagad jordgubbs/vanilj sylt)
1 dl appelsinjuice

Vidare fortsatte kvällen med att jag förberedde morgondagens frukost, middag och kvällsmat.

5 Replies to “Smoothie god som glass”

  1. Jag brukar ha juice, eller färsk appelsin så den blir lite lösare 🙂 Och så testade jag sylt nu första gången eftersom jag hade en klick i kylskåpet 🙂 Men som sagt känns den nästan lite onödig eftersom bananen ger sötma. Men det var nog gptt med lite extra sött 🙂 Smakade sorbet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s