Långpass blev kortpass

Här kommer inlägget som borde ha publicerats för ca 10 timmar sedan… 
  • Vädret var alldeles fantastiskt perfekt 
  • Benen kändes lätta och pigga
  • Humöret var på topp
  • Sällskapet var toppen

Det var meningen att vi skulle springa 15km eller längre, men vi valde att köra ett lite skönare och mycket lättare pass. Vi pratade om konditionstest, kommande löpevenemang och lördagen ute vid Solvalla den 14 april. Dåvi återvände till bilarna visade klockorna att vi sprungit nästan 13km och det känns helt okej efter gårdagens pass. 
Boka in den dagen i din kalender och häng med ut till Noux! Vi springer, pratar, lyssnar på experter och äter god mat tillsammans! 
Hanna, Amanda, jag, Fua och Alex – fem glada löpare! 
Jag och Fua är klädda i snygga jackor från Röhnisch. 

8 Replies to “Långpass blev kortpass”

  1. Jag har redan bokat in den 14 i min kalender, ser fram emot det och ska försöka locka med lite folk. 🙂 Hur var det annars med maratonhelgen nästa helg? Fanns det plats att komma med och hur skulle jag anmäla mig isåfall 🙂 Jag stjäl bilden av dig till min blogg om det är okej 🙂

  2. Stjäl du bilden! Lägger upp fler på Facebook inom någon minut 🙂 Kolla linken via Running Finland på Facebook – där finns allt om anmälningsförfarandet! KUL att du är med den 14nde!!!

  3. Vilket fantastiskt väder ni hade! Jag tänkte på er och var avundsjuk i går då jag satt på möte… men på tisdag är jag med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s