Hela dagen i farten

Dagen var ingalunda slut efter morgonens löprunda!
Efter blixtsnabbt klädombyte åkte hela familjen till Serena. Jag var lite tveksam till huruvida det skulle vara en bra idé eller inte, eftersom Amanda aldrig tidigare åkt slalom (och hon har varit rätt så rädd då vi åkt utför i skidspåret). Jag fick stå bredvid med öppen mun och gapa, för Amanda visade sig klara av det hur lätt som helst. 
Hon var också den som fortfarande åkte slalom då vi alla andra bestämt oss för att åka hem och bytt om till vanliga skor. Redan i bilen hem undrade hon om vi inte kunde ta ledigt från dagis och jobb imorgon för att istället åka iväg och skida slalom. Tjaaa… alltså… ingen dum idé egentligen… men tyvärr helt omöjlig!
Första åket upp med skidliften i barnbacken.

 Hennes kompis visar vägen och tipsar om hur man ska göra.

M fanns till hands i början, men efter andra åket fick han stiga till sidan.

Vi bestämde oss alltså för att den yngre upplagan skulle få prova på slalom – han behövde i alla fall vår assistans – plötsligt hade vi åter igen en uppgift – nämligen att lära en mini att åka skidor.
Att åka skidlift var inget problem!

Jag fick också chansen att åka med Viktor. Efter en stund blev han bekväm och liknade mest en säck potatis. Han tyckte troligtvis det var hur skönt som helst att åka eftersom någon annan gjorde jobbet!

Amanda önskade sig sushi till middag och hon gav sig inte. Vi var heller inte så värst svåra att övertala. Kvällen avslutades med bastubad och barnen kom i säng först efter klockan nio. En alldeles perfekt söndag! Nu är det stretch och plankan på programmet – sedan godnatt! Inatt tänker jag sova som en stock!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s