Världens godaste morotskaka

Eftersom M kommer hem imorgon ville vi baka något gott tills dess. Amanda har pladdrat om morotskaka i flera dagar nu – så morotskaka it is! Receptet är a la Leila och ni hittar det här.
Jag har en förmåga att aldrig riktigt följa receptet (jag skulle troligtvis platsa uselt i militären). Jag tog bort 1 dl socker, bytte ut en del av vetemjölet mot kokosmjöl och mandelmjöl och så la jag till ca. 1dl turkisk yoghurt. Smeten smakade nomnom – imorgon får vi smaka på själva kakan.
Barnen älskar att baka men jag blir oftast lite nervös… för bullbak innebär alltid ännu mer stök än vanligt. Idag höll jag mig lugn och det var precis som i Strömsö 🙂 Plötsligt insåg jag att det är bra att inte vara så petnoga utan istället låta barnen ha kul. Städa hinner jag göra senare… till exempel just nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: