Tammerfors tur/retur

Idag blir det tredje dagen vila i rad. Istället för att gräma mig över utebliven träning använder jag all energi till att ratta bilen till Tammerfors. Logistiskt sett var det omöjligt för mig att ta mig till Tammerfors och hem inom utsatt tid – alltså var jag tvungen att skippa tåget.

Bilresan innebär dock över tre timmar förlorad effektiv arbetstid eftersom jag omöjligen kan koncentrera mig på trafiken samtidigt som jag läser mail. På tåget brukar jag kunna pricka av alla ogjorda måsten… Bilresan kan jämföras med att stå stilla i löpspåret iklädd löparkläder… Hur effektivt är det?

Men i alla fall är jag i tid vid huvudkontoret och bäst av allt – jag är hemma innan kidsen ska gå och lägga sig! Och så brukar det ju finnas en mening med allt… man behöver kanske inte alltid vara så effektiv. Kanske lite sinnesro kan ge upphov till nya kreativa idéer?

Vi får sannerligen hoppas på det!

Ha en skön onsdag allesamman!

2 thoughts on “Tammerfors tur/retur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: